Politica de retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Dreptul de retragere este aplicabil doar clienților persoane fizice !

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

Costul transportului pentru retur va fi suportat de catre client, in caz contrar vom refuza primirea acelui colet.

In coletul pe care il trimiteti catre noi, va rugam sa completati pe o foaie de hartie, numele dvs din comanda, numarul de telefon folosit la acea comanda precum si contul IBAN in care se doreste virarea contravalorii produsului.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi restituita, sau compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptia returului.

Transferul banilor catre clienti, il putem efectua DOAR catre un cont bancar in LEI/RON si NU catre alte conturi in euro sau diverse valute. 

whatsapp