Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre Intralux Consulting pe website-ul www.allgreenenergy.ro  beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.  In conformitate cu prevederile legale: ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Perioada de garantie este mentionata in certificatul emis de producator / importator si incepe sa curga de la data inscrisa in factura de achizitie.

Toate produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de distributie nationala, fie sunt emise de catre importatorii produselor cu centre de distributie pe teritoriul tarii. Certificatele de garantie pot fi transmise alaturi de produse in colet, fie in format electronic dupa livrarea bunurilor. In ambele variante, garantia este valabila incepand cu data livrarii.

Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. 

Responsabilitatile clientului

Conditiile de garantie nu se aplica pentru problemele sau daunele cauzate de client sau in circumstante cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele:

s-a intervenit asupra produsului, a fost reparat si / sau modificat de personal neautorizat;

numarul de serie al produsului (S/N - "serial number" etc.), componentele sau accesoriile au fost modificate, anulate sau eliminate;

sigiliile pentru garantie au fost rupte sau schimbate;

produsul prezinta defecte fizice: lovituri, crapaturi, ciobiri, rugina sau prezinta urme utilizare in conditii neadecvate: tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, manipulare incorecta, setari si instalari incorecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, etc;

incapacitatea de utilizare din cauza parolelor / masurilor de securitate uitate sau pierdute.

whatsapp