Despre

Societatea noastra ofera servicii de consultanta tehnica de specialitate privind proiectele de constructii civile si industriale, incepand din faza de proiectare, depunerea documentatiilor pentru autorizare, urmarirea executiei lucrarilor si incheind cu receptia si predarea catre beneficiarul final.

Segmentul catre care ne adresam este reprezentat atat de persoane fizice, imobile cu destinatia locuinte, cat si persoane juridice, imobile cu destinatia sedii de firme, spatii de productie si depozitare, centre comerciale, hale industriale etc.

Ne adresam, de asemenea, investitorilor si antreprenorilor in constructii, alaturi de care dezvoltam proiecte comune.

Serviciile de consultanta sunt utilizate de investitorii, atat in faza de analiza a oportunitatii de business, prin studii de fezabilitate, solutii tehnice, oferte comparative, cat si ulterior pe parcursul de derulare a proiectului, prin echipa specializata de urmarire a implementarii conform proiectului, precum si in faza de monitorizare a proiectului, prin rapoarte specifice.

Din anul 2022 am decis sa ne extindem dezvoltand un departament de vanzari care sa promoveze si sa ofere solutii in domeniul energiilor regenerabile.

De ce energie verde ? Pentru ca dorim sa implementam solutii care sa inglobeze acele resurse și tehnologii de energie regenerabilă care oferă cel mai mare beneficiu pentru mediu.

In acest sens colegii nostri va stau la dispozitie si va pot oferii consultanta tehnica de specialitate in vederea alegerii echipamentelor si accesoriilor necesare pentru realizarea sistemelor fotovoltaice  potrivite consumului de energie locuintei dvs.

Din oferta noastra noastra fac parte:

-    panouri solare pentru preparare apa calda menajera si aport la incalzire;

-    panouri solare hibride pentru preparare apa calda si energie electrica;

-    panouri fotovoltaice;

-    invertoare;

-    pompe de caldura;

-    statii de incarcare auto electrice.

Pentru toate aceste solutii va putem ajuta cu proiectare, ofertare, livrare si montaj cu personal de specialitate format din electricieni cu atestat ANRE.

Avantajele colaborarii cu societatea noastra

Mai multe informatii cu privire la serviciile oferite de firma noastra puteti afla accessand siteul intraluxconsulting.ro

whatsapp